Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 03.05.2024, 07:45
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Maijs 2024  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 »


Sastāvdaļas

1 ābols
20 ml ūdens (ja nepieciešams izmanto vairāk)
2 ēd.k. cukura
2 ēd.k. brūnā cukura
40 g nesālīta sviesta
1 ēd.k. miltu (bez kaudzes)
50 ml -100 ml saldā krējuma (es izmantoju aptuveni 50 ml piena)

Pagatavošana

Skatīts: 1123 | Pievienoja: Rausis | Datums: 22.08.2012



Sastāvdaļas

200 g sālīti, grauzdēti zemesrieksti (tos varam apgrauzdēt arī paši, bet tad jāpieliek šķipsniņa sāls)
1 - 1,5 ēd.k. olīveļļas
2 ēd.k. pūdercukura (ja vēlas saldāku pievieno drusku vairāk)

Pagatavošana

Beram riekstus blenderī un smalcinam līdz maziem graudiņiem. Pievienojam olīve ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1429 | Pievienoja: Rausis | Datums: 22.08.2012





Sastāvdaļas

100 gr. brūnais cukurs 
2 ēd. k. ūdens
50 gr. sviests 
1 ēd. k. Maskarpone siers 


Pagatavošana

Ber pannā cukuru, pievieno ūdeni, un maisot ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 970 | Pievienoja: Rausis | Datums: 22.08.2012

  


Sastāvdaļas

 250 ml piena
 150 g cukura
 naža gals sāls
 puslitrs saldais krējuma
 4 tējkarotes zaļās tējas pulvera*
 6 olu dzeltenumi
 
Pagatavošana
 
Skatīts: 1006 | Pievienoja: Rausis | Datums: 20.08.2012

   


Sastāvdaļas

500 ml trekna piena
6 olu dzeltenumi
100 g cukura
1 ēdk. kartupeļu cietes

Pagatavošana

Uzvāra pienu katliņā. Bļodā saputo olu dzeltenumus ar cukuru biezās, gaišās putās. Iemaisa cieti. Lej pienu olās, nepārtraukti maisot. Lej visu atpakaļ katliņā un maisot lēnām karsē, līdz krēms u ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1445 | Pievienoja: Rausis | Datums: 20.08.2012

   


  Sastāvdaļas

500g jāņogas
100g ūdens
4 olu dzeltenumi
225g cukura
šķipsniņa sāls
60g sviesta


Pagatavošana

Notīrītas, nomazgātas jāņogas liek katliņā, pievieno ūdeni un karsē. Ogas nevajag vārīt tikai karsēt kādas 15 minūtes, tikmēr tās jāsaspaida ar stampiņu.  ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1048 | Pievienoja: Rausis | Datums: 19.08.2012

 Vēlaties zināt Kubas mohito noslēpumu? Svaigas piparmētras, cukurs, laims, ledus, bet pats svarīgākais - rums.



Skatīts: 952 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   


Šī ir apburoši svaiga kokteiļa recepte ar vasaras aromātu. Kokteilis ļoti labi garšo brīvdienas - miglainā sestdienas vakarā ... savērpts no caurspīdīga augusta siltuma un skumjām.

Sastāvdaļas 

 gurķis
 ½ citrona
 svaigas piparmētras
 100ml St-Germain
 labas kvalitātes šampanietis 

Ieberiet šeikerī ledu, lejiet šampa ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1039 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   
   Kokteiļu vakars ir lielisks pasākums, lai uzturētu kontaktus ar sen neredzētiem draugiem un paziņām, lai iepazīstinātu vecos draugus ar jaunajiem un arī sev dibinātu jaunas pazīšanās. Vai arī lai vienkārši tāpat izsmalcināti paballētos, jo kokteiļu ballītes – tas ir stilīgi, šiki un interesanti!

 Bieži a la kokteiļu vakari tiek rīkoti ne tikai draugu, bet arī radu lokā. Pēdējo gadu modes tendence pie mums ir nomainījusi tradicionāli zem ēdienu smaguma lūstošos galdus pret askētiskāku galda noformējumu – ar ‘jautrām’ uzkodām un viegliem dzērieniem, tādējādi pārejot no termina "kopīgas pusdienas” uz "jautru uzkodu – kokteiļba ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1160 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   

 Oriģinālais šampanietis (no franču valodas Champagne) – dzirkstošais baltvīns ir radīts un tiek ražots Francijas reģionā Šampaņā (Champagne). Visi pārējie dzirkstošie vīni ir izgatavoti pēc šīs franču tradicionālās metodes.

 Pastāv vairāki šampanieša izvēles kritēriji: cena, kvalitāte, garša un pudeles izmērs. Šampanieša kvalitāte tiek noteikta pēc burbuļiem. Vidējā šampanieša pudelē ir aptuveni 49 miljoni burbuļu. Jo kvalitatīvāks šampanietis, jo burbuļu ir vairāk un tie ir maza (kniepadatas galviņas) izmēra.

Iedalījums pēc garšas 

 Saldākais šampanietis tiek apzīmēts ar (franču val.) doux, demi-sec – vidēji sauss, sec – sauss, extra sec – ļoti sauss un brut ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1563 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

Latvijas Reitingi