Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 20.04.2024, 03:12
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Aprīlis 2024  »
PrOTCPkSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 »





Sastāvdaļas

zaļā tēja
½ gļaze ābolu sulas
medus - ēd.k.
½ citrona sula (laims)








Pagatavošana ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1066 | Pievienoja: Rausis | Datums: 01.10.2012






Sastāvdaļas

3 olbaltumi
150 g pūdercukurs 
naža gals sāls
ēdamkarote citrona sulas





Pagatavošana

Galvenais bezē izdošanās pri ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 2198 | Pievienoja: Rausis | Datums: 27.09.2012



Sastāvdaļas

500 ml saldais krējums
10 deserta karotes cukura
400 ml skābais 30% krējums
2 iepakojumi Philadelphia krēmsiera (klasiskais)
1 paciņa vaniļas cukura (vai 10-15 gr)

Pagatavošana

Saputojam 
saldo krējumu un 
10 deserta karotes cuku ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 2031 | Pievienoja: Rausis | Datums: 21.09.2012





Sastāvdaļas

Rabarberi
2 āboli
2 kivi
2 banāni
200 gr. vīnogu
cukurs



Sagriežam rabarberus plānās šķēlītēs, liekam katliņā un pārberam mazliet ar cukuru, apmaisam un karsējam, līdz sāk atsuloties.

Maisot vāram, pievienojam ievārijuma cukuru un parasto cukuru.
Sagriežam notīrītus 2 lielus ābolus un vāram, līdz rabarberi sāk jukt laukā.


Skatīts: 1541 | Pievienoja: Rausis | Datums: 21.09.2012



Kā pagatavot groziņus un riekstiņus ar pildījumu.


Sastāvdaļas

Smilšu mīklai
Milti  3 glāzes
Sviests, margarīns 250 g
Cukurs 1/2 glāze
Olas 2 gab.
Soda 1/2 tējk.
Sāls šķipsniņa

Krēmam
Skatīts: 2021 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.09.2012



Sastāvdaļas

3 glāzes milti (glāze 250ml) 
250 g sviesta
½ glāze cukura
2 olas 
½ tējk. soda 
šķipsniņa sāls 

Pagatavošana

Miltus izsijā caur sietiņu uz galda virsmas un vidu izveido bedrīti. 

Miltiem pievieno sviestu un visu masu ar abām plaukstām saberž graudainā masā. Sviestam jābūt mīkstam istabas temperatūrā. Pēc tam pievieno sāli, cukuru, rīvēta citrona miziņu un sajauc ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 4502 | Pievienoja: Rausis | Datums: 12.09.2012

   


   Kļavu sīrups ir viens no daudzajiem brīnumiem pasaulē. Tas ir dzintarkrāsas šķidrums ar raksturīgi saldu garšu.

   Īsts un labs kļavu sīrups ir dabīgs produkts, kas iegūts, iebiezinot kļavu sulu. 
Labākās kvalitātes sīrupi nāk no Kanādas un Ziemeļrietumu Amerikas, jo tikai tur ir vislabākie apstākļi kļavu audzēšanai. 

   Kļavai jābūt gana nobriedušai, lai no tās varētu sākt tecināt sulas. Tai jābūt vismaz 40 gadus vecai. Tikai tad sulas var sākt tecināt, katru gadu aptuveni pa 12 litriem dienā. Pēc ražas novākšanas jāvāra sīrups, kļavas sulu reducējot. Tas ir svarīgs noteikums, lai saglabātu labās garšas un uztura īpašības. Lai gan s ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1304 | Pievienoja: Rausis | Datums: 03.09.2012




Sastāvdaļas

6 lielas olas,
1 tase (200 grami) cukura
1 tējkarote vaniļas ekstrakta vai vaniļas cukura
1  ēd.k. ūdens
1 tase (100 grami) miltu
rīvēta citrona vai laima miziņa 
1 ēdk citrona vai laima sulas
šķipsna sāls


Pagatavošana

Ja olas ir nel ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 2762 | Pievienoja: Rausis | Datums: 01.09.2012

  

Sastāvdaļas

Melone (2 kg)
Apelsīns (1 gab.)
Citrons (1 gab.)
Kivi (4 gab.)
Cukurs (2 kg)



Pagatavošana

Meloni nomizo, izņem sēklas, sagriež gabaliņos, uzber cukuru.

Skatīts: 979 | Pievienoja: Rausis | Datums: 25.08.2012

   Mājās pagatavot jogurtu nav sarežģīti. Ja ir lauku piens, no tā iznāk biezs un kvalitatīvs produkts. No veikalā iegādātā (jāizvēlas ar tauku saturu 3,5 %) jogurts sanāk krietni šķidrāks.

   Vispirms uzvāra pienu, tad atdzesē līdz + 43° C un pēc tam pievieno jogurta kultūru – daudzums ir 2–3 ēdamkarotes uz litru piena. To vispirms iemaisa nelielā piena daudzumā un tikai tad lej klāt pārējam. Var pievienot Gefilus naturālo jogurtu, Kāruma bifido jogurtu, Alpenrose, Balance vai Actimel jogurtu bez piedevām. Ja pievieno ar piedevām, piemēram, Bifido ar persikiem, iznāk gardāks jogurts – tas ir saldāks, mazliet jūtama persiku garša. Jāskatās, vai šiem jogurtiem nav daudz E-v ... Lasīt tālāk »

Skatīts: 1382 | Pievienoja: Rausis | Datums: 22.08.2012

Latvijas Reitingi