Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 27.04.2024, 00:46
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 22 » Ābolu-karameļu mērce

21:59
Ābolu-karameļu mērce


Sastāvdaļas

1 ābols
20 ml ūdens (ja nepieciešams izmanto vairāk)
2 ēd.k. cukura
2 ēd.k. brūnā cukura
40 g nesālīta sviesta
1 ēd.k. miltu (bez kaudzes)
50 ml -100 ml saldā krējuma (es izmantoju aptuveni 50 ml piena)

Pagatavošana

Ābolu nomizo un sagriež kubiciņos. Liek katliņā sviestu, ābolus un ūdeni un liek sautēties. Kad āboli pasautējušies un jau palikuši mīksti, pievieno miltus, pēc tam cukuru un saldo krējumu (pievieno tik daudz kamēr iegūst vēlamo konsistenci) karsē kamēr cukurs ir izkusis.

Mazliet atdzesē un izmantot gan pie pankūkām, gan ar saldējumu, gan kūkām vai tāpat uz maizes. Garšo lieliski!
Skatījumu skaits: 1123 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Augļu mērce | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi