Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 14.11.2019, 06:12
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 23

   Mājās pagatavot jogurtu nav sarežģīti. Ja ir lauku piens, no tā iznāk biezs un kvalitatīvs produkts. No veikalā iegādātā (jāizvēlas ar tauku saturu 3,5 %) jogurts sanāk krietni šķidrāks.

   Vispirms uzvāra pienu, tad atdzesē līdz + 43° C un pēc tam pievieno jogurta kultūru – daudzums ir 2–3 ēdamkarotes uz litru piena. To vispirms iemaisa nelielā piena daudzumā un tikai tad lej klāt pārējam. Var pievienot Gefilus naturālo jogurtu, Kāruma bifido jogurtu, Alpenrose, Balance vai Actimel jogurtu bez piedevām. Ja pievieno ar piedevām, piemēram, Bifido ar persikiem, iznāk gardāks jogurts – tas ir saldāks, mazliet jūtama persiku garša. Jāskatās, vai šiem jogurtiem nav daudz E-v ... Lasīt tālāk »

Skatīts: 1030 | Pievienoja: Rausis | Datums: 22.08.2012

Latvijas Reitingi