Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Krēmam
biezpiens - 1 kg
saldais krējums - 500 g
cukurs - 250 g
Snikeri (mazie) - 4 gab.
želatīns - 40 g
konservētas persiku pusītes - 1 kārba
Pamatnei
Selgas cepumi - 2 pac.
sviests - 180 g
Dekoram
šokolādes skaidiņas
Pagatavošana
Sablendē cepumus.
Pievieno sviestu.
Kārtīgi samaisa.
Cepumu masu klāj tortes formā, izlīdzina un pieblietē.
Biezpienu izberž caur sietu.
Konservētos persikus sagriež nelielos gabaliņos.
Snikerus izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu.
Saldajam krējumam pievieno nedaudz cukura un saputo saputo.
Biezpienam pievieno samaltos Snikerus, sulu no konservētajiem persikiem un samaisa.
Pievieno atlikušo cukuru, persiku gabaliņus un samaisa.
Pievieno saputotu saldo krējumu un samaisa.
Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un uzbriedina. Izkausē karstā ūdens peldē un nedaudz atdzesē.
Pievieno biezpiena masai un rūpīgi samaisa.
Lej biezpiena masu uz cepumu pamatnes.
| |
Skatījumu skaits: 13512
| Atslēgvārdi: |