Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 15:09
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Neparastā Selgas cepumu torte

Sastāvdaļas 

 
Krēmam
biezpiens - 1 kg
 
saldais krējums - 500 g
 
cukurs - 250 g
 
Snikeri (mazie) - 4 gab.
 
želatīns - 40 g
 
konservētas persiku pusītes - 1 kārba
 
Pamatnei
Selgas cepumi - 2 pac.
 
sviests - 180 g
 
Dekoram
šokolādes skaidiņas
 
Pagatavošana
 
Sablendē cepumus.
 
Pievieno sviestu.
 
 
Kārtīgi samaisa.
 
 
Cepumu masu klāj tortes formā, izlīdzina un pieblietē.
 
 
Biezpienu izberž caur sietu.
 
Konservētos persikus sagriež nelielos gabaliņos.
 
Snikerus izmaļ caur gaļas maļamo mašīnu.
 
 
Saldajam krējumam pievieno nedaudz cukura un saputo saputo.
 
Biezpienam pievieno samaltos Snikerus, sulu no konservētajiem persikiem un samaisa.
 
 
Pievieno atlikušo cukuru, persiku gabaliņus un samaisa.
 
Pievieno saputotu saldo krējumu un samaisa.
 
 
Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un uzbriedina. Izkausē karstā ūdens peldē un nedaudz atdzesē.
Pievieno biezpiena masai un rūpīgi samaisa.
 
Lej biezpiena masu uz cepumu pamatnes.
 
 
Pārkaisa ar šokolādes skaidiņām. 
 
Liek ledusskapī uz 5 stundām sastīvēt.
 
 
Pasniedz ar svaigu zemeņu mērci.
 
 
Lai labi garšo!
 
 
 
 
Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 13512 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes, Augļu tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi