Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam cukurs - 125 g 3 olas milti - 75 g kartupeļu ciete - 75 g cepamais pulveris - 1 tējk. Krēmam biezpiens - 370 g zemenes - 450 g skābs krējums - 225 ml cukurs - 75 g želatīns - 1 paciņa Dekorēšanai - zemenes Pagatavošana Pagatavo mīklu. Olām pievieno cukuru un saputo. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, cieti, pievieno olu masai un samaisa mīklu. Lej ietaukotā cepamajā formā ar noņemamām malām. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē. Želatīnam uzlej nedaudz ūdens un ļauj uzbriest. Zemenes sablendē kopā ar biezpienu, skābo krējumu un cukuru. Želatīnu izšķīdina karstā ūdens peldē, pievieno biezpiena masai un rūpīgi samaisa. Lej masu uz atdzesētā biskvīta un liek torti ledusskapī uz 4 stundām sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3105
| Atslēgvārdi: |