Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 15:21
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena torte bez cepšanas
Sastāvdaļas

Pamatnei
auzu pārslu cepumi - 500 g
sviests - 200 g

Biezpiena masai
biezpiens - 500 g
avenes un jāņogas - 300 g
vaniļas cukurs - 10 g
cukurs - 125 g
krējums 200 g
želatīns - 25 g

Želejas kārtai
paciņa želejas
ūdens
avenes dekorēšanai

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus (var blenderī, var sadrupināt tāpat ar rokām).


Pievieno mīkstu sviestu un samīca.



Ņem tortes formu ar noņemamu malu, ietauko un klāj tortes pamatni, rūpīgi sablietē.



Bļodiņā ber želatīnu un uzlej 80-100 g ūdens. Atstāj uzbriest.


Liek blenderī biezpienu, cukuru, vaniļas cukuru, krējumu, ogas un sablendē viendabīgā masā.

Liek želatīnu karstā ūdens peldē un izšķidina. 

Izsķīdināto želatīnu pielej biezpiena masai un rūpīgi samaisa.


Pusi iegūtās masas lej uz tortes pamatnes, izlīdzina. Tad saliek ogas un lej otru masas daļu.
Liek torti ledusskapī, lai sastingst.


Tikmēr pagatavojam želeju. 100 g želejas pulvera izšķīdina 250 g ūdens (vai kā instrukcijā uz paciņas, lai želeja nesanāk par šķidru).

Izņem no ledusskapja torti, dekorē ar ogām un lēnām uzlej pusi želejas (nedrīkst liet uzreiz visu želeju, lai ogas ''neaizpeld'') un ieliek saldētavā, lai sastingst. Pēc laika izņem torti un uzlej atlikušo želeju. Liek ledusskapī, lai pilnīgi atdziest.




Lai labi garšo!



Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 19009 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi