Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:28
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena - cepumu torte
Sastāvdaļas

cepumi Selga - 36 gab. 
saldais krējums - 200 ml 
biezpiens - 1½ paciņa
4 ēd.k. cukurs - 4 ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 tējk.
marmelāde - 50-70 g 
brūkleņu-ābolu ievārījums - 200-250 g 

Pagatavošana


Pagatavo krēmu.

Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo.

Tad lēni iemaisa biezpienu un nelielos kubiņos sagrieztu marmelādi. 

Uz paplātes liek cepumu kārtu (vienā kārtā 9 cepumi, pa 3 katrā rindā, kopā 4 kārtas). 

Uz cepumiem ziež ievārījumu. Tad liek nākamo cepumu kārtu un uzziež virsū krēma kārtu, pēc tam atkal cepumus un ievārījumu. 

Visbeidzot kūkai liek virsū cepumus un visu kūku pārziež ar atlikušo krēmu. 

Dekorē ar dzērvenēm un rožlapiņām. 

Ēd nākamajā dienā.


Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 4572 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi