Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas cepumi Selga - 36 gab. saldais krējums - 200 ml biezpiens - 1½ paciņa 4 ēd.k. cukurs - 4 ēd.k. vaniļas cukurs - 1 tējk. marmelāde - 50-70 g brūkleņu-ābolu ievārījums - 200-250 g Pagatavošana Pagatavo krēmu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Tad lēni iemaisa biezpienu un nelielos kubiņos sagrieztu marmelādi. Uz paplātes liek cepumu kārtu (vienā kārtā 9 cepumi, pa 3 katrā rindā, kopā 4 kārtas). Uz cepumiem ziež ievārījumu. Tad liek nākamo cepumu kārtu un uzziež virsū krēma kārtu, pēc tam atkal cepumus un ievārījumu. Visbeidzot kūkai liek virsū cepumus un visu kūku pārziež ar atlikušo krēmu. Dekorē ar dzērvenēm un rožlapiņām. Ēd nākamajā dienā. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 5839
| Atslēgvārdi: |