Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas cepumi - 250 g sviests - 160 g želatīns - 10 g biezpiens - 800 g brūnais cukurs - 200 g iebiezināts piens ar cukuru - 1 bundžiņa Pagatavošana Cepumus sasmalcina, pievieno 120 g mīksta sviesta un samaisa. Formā klāj cepampapīru. Liek cepumu masu formā ar noņemamām malām un veido maliņas. 40 g sviesta izkausē katliņā, pievieno iebiezināto pienu, cukuru, vāra 5 minūtes, tad atdzesē. Želatīnu uzbriedina, izkausē karstā ūdens peldē. Biezpienu sablendē, pievieno iebiezinātā piena masu, želatīnu un samaisa. Klāj uz cepumu pamata un izlīdzina. Liek uz 3 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3762
| Atslēgvārdi: |