|
|
|
| Šokolādes tortes [31] |
| Biezpiena tortes [20] |
| Medus tortes [3] |
| Augļu tortes [42] |
| Sāļas tortes [9] |
| Siera tortes [22] |
| Kāzu tortes [0] |
| Bērnu tortes [0] |
| Dažādas tortes [22] |
| Riekstu tortes [6] |
| Auzu pārslu torte [2] |
| Smilšu mīklas tortes [4] |
| Rauga mīklas tortes [0] |
| Pankūku receptes [1] |
| Jogurta tortes [0] |
| Krēma tortes [16] |
| Ruletes [8] |
| Kēksi [2] |
| Picas [3] |
.
.
| Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
| Tweet | |
| Sastāvdaļas cepumi - 250 g sviests - 160 g želatīns - 10 g biezpiens - 800 g brūnais cukurs - 200 g iebiezināts piens ar cukuru - 1 bundžiņa Pagatavošana Cepumus sasmalcina, pievieno 120 g mīksta sviesta un samaisa. Formā klāj cepampapīru. Liek cepumu masu formā ar noņemamām malām un veido maliņas. 40 g sviesta izkausē katliņā, pievieno iebiezināto pienu, cukuru, vāra 5 minūtes, tad atdzesē. Želatīnu uzbriedina, izkausē karstā ūdens peldē. Biezpienu sablendē, pievieno iebiezinātā piena masu, želatīnu un samaisa. Klāj uz cepumu pamata un izlīdzina. Liek uz 3 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo!
| |
| Skatījumu skaits: 3863 | Atslēgvārdi: | Reitings: 5.0/1 |