Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:23
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Biezpiena pīrāgs
Sastāvdaļas

200g biezpiens
2gl cukurs
4 olas
3gl milti
1tk cepamais pulveris
2 saujas ogas vai augļi
1 olbaltums
½ glāze pūdercukurs
½ citrona sula

Pagatavošana

4 olas saputo ar cukuru līdz masa gaiša, cukurs izkusis. 

Putojot pievieno miltus un cepamo pulveri. Iedrupina biezpienu, izmaisa. 

Liek ietaukotā formā, pāber ar ogām vai smalki sagrieztiem augļiem. Labāk ņemt skābākus. Konkrētajā reizē man bija saldētas avenes. 

Cep 200°. Gatavību pārbauda iedurot nazi vai kaliņu – ja mīkla nelīp klāt ir gatavs.

Oriģinālā glazūras nebija. Tā kā tā tomēr bija dzimšanas dienas kūka, tad smuku tomēr gribējās.

Glazūrai saputo olbaltumu. Kad jau kļuvis biezs – putas ir stingrs, pakāpeniski pievieno pūdercukuru un citrona sulu. Glazūru cakās izklāj uz kūkas virsmas.


Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 2162 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi