Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 200g biezpiens 2gl cukurs 4 olas 3gl milti 1tk cepamais pulveris 2 saujas ogas vai augļi 1 olbaltums ½ glāze pūdercukurs ½ citrona sula Pagatavošana 4 olas saputo ar cukuru līdz masa gaiša, cukurs izkusis. Putojot pievieno miltus un cepamo pulveri. Iedrupina biezpienu, izmaisa. Liek ietaukotā formā, pāber ar ogām vai smalki sagrieztiem augļiem. Labāk ņemt skābākus. Konkrētajā reizē man bija saldētas avenes. Cep 200°. Gatavību pārbauda iedurot nazi vai kaliņu – ja mīkla nelīp klāt ir gatavs. Oriģinālā glazūras nebija. Tā kā tā tomēr bija dzimšanas dienas kūka, tad smuku tomēr gribējās. Glazūrai saputo olbaltumu. Kad jau kļuvis biezs – putas ir stingrs, pakāpeniski pievieno pūdercukuru un citrona sulu. Glazūru cakās izklāj uz kūkas virsmas. | |
Skatījumu skaits: 2162
| Atslēgvārdi: |