Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Sastāvdaļas biskvītam: 1/2 glāze mannā 1 glāze skābais krējums 100g sviests 50g-100g šokolāde 1 glāze cukurs 1 glāze milti 1 tēj.k. soda 3 mazas vai 2 lielas olas 1 cukini 200g-300g 1 apelsīna miziņa 2 ēd.k kakao Sastāvdaļas biezpiena krēmam: 250g biezpiens 250g skābais krējums cukurs pēc garšas 80ml piens 2 tēj.k želatīns vārīts iebiezinātais piens 1/3 buņdžiņa sauja zemesrieksti 2 banāni sauja zemenes Pagatavošana Uz smalkās rīves sarīvējam cukini un norīvējam apelsīnam miziņu. Šokolādi kopā ar sviestu izkausējam. Mannā sajaucam ar skābo krējumu. Olas saputojam ar cukuru,tad pievienojam uzbriedušo mannā,saputojam. Pievienojam cukini un apalesīna miziņu,saputojam. Pievienojam izkausēto šokolādi ar sviestu.Saputojam. Samaisam miltus ar sodu un kakao, un ieputojam massā. Lejam mīklu formā,kas ieziesta ar sviestu. Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 40 minūtēm. Gatavu atdzesējam formā. Kad atdzisa apgāžam formu un izņemam. Skābo krējumu saputojam ar cukuru, pievienojam biezpienu. Saputojam līdz viendabīgs. Pienā iemaisam želatīnu, uzbriedinam un tad uzsildam. Izmaisam līdz izšķīst. Želatīnu ieputojam biezpiena krēmā. Liekam ledusskapī līdz sarec. Pārgriežam biskvītu horizontāli uz pusēm. Uz vienas liekam pusi biezpiena krēmu un ripiņās sagrieztus bannānus. Uz otras liekam iebiezināto pienu sajauktu ar riestiem. Savienojam abas puses kopā. Virsu apsmērējam ar atlikušo biezpiena krēmu un dekorējam ar zemenēm. Liekam ledusskapī uz vismaz 1 stundu, bet vislabāk uz nakti. | |
Skatījumu skaits: 2757
| Atslēgvārdi: |