Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 23.04.2024, 18:58
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Šokolādes kūka ''Noslēpums''
Sastāvdaļas

Sastāvdaļas biskvītam: 
1/2 glāze mannā 
1 glāze skābais krējums 
100g sviests 
50g-100g šokolāde  
1 glāze cukurs 
1 glāze milti 
1 tēj.k. soda 
3 mazas vai 2 lielas olas 
1 cukini 
200g-300g 1 
apelsīna miziņa 
2 ēd.k kakao 

Sastāvdaļas biezpiena krēmam: 
250g biezpiens 
250g skābais krējums 
cukurs pēc garšas 
80ml piens 
2 tēj.k želatīns 
vārīts iebiezinātais piens 1/3 
buņdžiņa sauja zemesrieksti 
2 banāni 
sauja zemenes

Pagatavošana

Uz smalkās rīves sarīvējam cukini un norīvējam apelsīnam miziņu.

Šokolādi kopā ar sviestu izkausējam.

Mannā sajaucam ar skābo krējumu.

Olas saputojam ar cukuru,tad pievienojam uzbriedušo mannā,saputojam.

Pievienojam cukini un apalesīna miziņu,saputojam.

Pievienojam izkausēto šokolādi ar sviestu.Saputojam.

Samaisam miltus ar sodu un kakao, un ieputojam massā.

Lejam mīklu formā,kas ieziesta ar sviestu.

Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 40 minūtēm.
Gatavu atdzesējam formā.

Kad atdzisa apgāžam formu un izņemam.

Skābo krējumu saputojam ar cukuru, pievienojam biezpienu. Saputojam līdz viendabīgs. Pienā iemaisam želatīnu, uzbriedinam un tad uzsildam. Izmaisam līdz izšķīst.

Želatīnu ieputojam biezpiena krēmā. Liekam ledusskapī līdz sarec.

Pārgriežam biskvītu horizontāli uz pusēm.

Uz vienas liekam pusi biezpiena krēmu un ripiņās sagrieztus bannānus.

Uz otras liekam iebiezināto pienu sajauktu ar riestiem.

Savienojam abas puses kopā.

Virsu apsmērējam ar atlikušo biezpiena krēmu un dekorējam ar zemenēm.

Liekam ledusskapī uz vismaz 1 stundu, bet vislabāk uz nakti.



Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 2705 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Biezpiena tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi