Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Cepumu kārtai Šokolādes kārtai Krēmam melnā šokolāde dekorēšanai Pagatavošana Sākumā pagatavo kraukšķīgo šokolādes kārtu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sviestu, vārīto iebiezināto pienu un samaisa, līdz veidojas viendabīga masa. (Īpaši garšīgi sanāk, ja vārītā iebiezinātā piena piena vietā izmanto karameļu pastu ''Lotus''). Corn Flakes pārslas nedaudz sasmalcina, pievieno šokolādes masai un rūpīgi samaisa. Plātī klāj cepampapīru, liek šokolādes masu un vienmērīgi izlīdzina. Liek uz 15-20 minūtēm ledusskapī sastīvēt. Pagatavo krēmu. Mascarpone krēmsieram pievieno saldo krējumu, vaniļas pudiņu, cukuru un saputo. Tad pievieno biezpienu, vaniļas cukuru un saputo krēmu. Liekam kopā torti. Kēksa formā vai citā piemērotā veidnē klāj pārtikas plēvi. Cepumus apmērcē pienā un liek formā. Izņem no saldētavas kraukšķīgas šokolādes kārtu, salauž nelielos gabaliņos un kārto uz cepumu kārtas. Virsū bagātīgi klāj daļu krēma. Tad atkal liek cepumu kārtu, kraukšķīgo kārtu un virsū krēmu (nedaudz krēma atstāj tortes virsas pārsmērēšanai). Pēdējo liek cepumu kārtu, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek vismaz uz 4 stundām ledusskapī sastīvēt. Kad torte sastīvējusi, izceļ no formas, apgāž otrādi, pārsmērē ar atlikušo krēmu un dekorē ar sarīvētu šokolādi. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2115
| Atslēgvārdi: |