Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Krēmam 500 gr šokolādes 2 glāzes salda krējuma 1 tējkarote vaniļas ogas (avenes, mellenes, vīnogas) kakao pulveris Pagatavošana Izcep plānās pankūkas. Sagatavo šokolādes krēmu - saldo krējumu sajauc ar vaniļu, pievieno sasmalcinātu šokolādi un, visu laiku maisot, karsē, kamēr šokolāde pilnīgi izkūst; pēc tam krēmu atdzesē. Gatavo torti, starp pankūkām smērējot plānu kārtiņu krēma. Ogas apmērcē šokolādes krēmā, apvārti kakao un uzber uz tortes. | |
Skatījumu skaits: 6241
| Atslēgvārdi: |