Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 19:33
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Rupjmaizes torte ar kakao krēmu
Sastāvdaļas
 
Pamatnei
cukurs - 1½ glāze
6 olas
½ sarīvēta rudzu rupjmaize 
kartupeļu ciete - 1 ēd.k.
 
Krēmam
cukurs - ¾ glāzes
1 ola
piens - 1½ glāze
1 ēd.k. milti - 1 ēd.k.
kakao pulveris - 2 ēd.k.
sviests - 200 g
 
Dzērvenes vai citas skābas ogas dekorēšanai, augļi, rieksti
 
Pagatavošana
 
Cep biskvītus.
 
Olu dzeltenumiem pievieno cukuru un saputo. Pievieno sarīvētu rupjmaizi, kartupeļu cieti un samaisa.
 
Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā.
 
Mīklu sadala 2-3 daļās (atkarībā no pannas izmēra un vēlamā kārtas biezuma), lej ietaukotā cepamajā formā.
 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200ºC apmēram 15 - 18 minūtes katru biskvītu.
 
Pagatavo krēmu.
 
Cukuru sajauc ar miltiem, olu, pienu un karsē ūdens peldē, līdz masa sabiezē.
 
Krēmu atdzesē, pievieno kakao, sviestu un sakuļ.
 
Liek uz paplātes biskvītu, smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un smērē krēmu. Liek virsū biskvītu un malas un virsu smērē ar krēmu.  Dekorē ar dzērvenēm, augļiem vai riekstiem.
 
 
Lai labi garšo! 
 
 
Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 2787 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Krēma tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi