Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 28.03.2024, 11:37
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Torte ''Kiršu tornis''

Sastāvdaļas

Mīklai
sviests - 100 g
milti 3 glāzes
krējums - 1 glāze
olas - 2 gab.
soda - 1 tējk.
etiķis - 1 tējk.

Krēmam
krējums - ½ l
cukurs - 1 glāze

Pildījumam
konservēti ķirši bez kauliņiem

Dekorēšanai
tumšā šokplāde

Pagatavošana


Miltiem pievieno sakapātu aukstu sviestu un saberž sīkās drumstalās.


 
Pievieno krējumu, olas, ar etiķi dzēstu sodu un samīca mīklu.
 

 

 
Saveļ mīklas bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek uz 2 stundām leduskapī.
 

 
No atdzesētās mīklas izrullē plānu plāksni.
 

 
Uz mīklas plāksnes liek ķiršus un vienā kārtā sarullē caurulītes, lieko nogriežot.
 
 

 
Plātī klāj cepamo papīru un kārto mīklas caurulītes.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 15-20 minūtes, lidz zeltaini brūnas.
 

 
Izceptās caurulītes atdzesē, tikmēr pagatavo krēmu.

Krējumam pievieno cukuru un saputo.


Tad uz paplātes kārto izcepto caurulīšu kārtu, smērē ar krēmu un pārkaisa ar  smalki sarīvētu šokolādi.
 



 
Liek nākošo kārtu un atkal smērē krēmu. Un tā, līdz saliktas visas kārtas. Pa virsu un malas bagātīgi pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
 



 
Gatavo torti liek uz 2-3 stundām ledusskapī, lai ievelkas.
 

 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 2860 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Krēma tortes, Augļu tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi