Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas apaļie biskvīti - 6 gab. Pagatavošana Vārītajam iebiezinātajam pienam pievieno parasto iebiezināto pienu ar cukuru un samaisa. Pievieno 150 g mīksta sviesta un sablendē, līdz veidojas viendabīga, krēmīga masa. Valriekstus sasmalcina, pievieno krēmam, samaisa un liek uz 15 minūtēm saldētavā nedaudz sastīvēt. Liek uz paplātes vienu biskvīta ripuli (es ņēmu veikala gatavos biskvītus), uzsmidzina brendiju un smērē krēmu. Liek virsū otru biskvītu, uzsmidzina brendiju, smērē krēmu. Un tā, līdz saliktas visas kārtas. Pagatavo šokolādes glazūru. Šokolādi salauž gabaliņos, pievieno 50 g sviesta un karsē karstā ūdens peldē, līdz veidojas viendabīga masa. Smērē tortes virsu ar šokolādes glazūru un liek uz 8 stundām ledusskapī ievilkties. Kad torte ''ievilkusies'' un šokolādes glazūra sastīvējusi, tortes malas dekorē ar gatavo izpūšamo putukrējumu. Protams, ja vēlieties, variet paši pagatavot putukrējumu. Griežam torti gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 4957
| Atslēgvārdi: |