Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 22:09
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes

Torte ''Grāfa pilsdrupas''
Sastāvdaļas
 
Mīklai
½ bundžiņa iebiezināta piena
krējums - 200 g 
olas - 3 gab.
cukurs - 1 glāze 
soda (dzēsta ar etiķi) - 1 tējk.
milti - 1½ glāze
 
Krēmam
skābais krējums - 700 g 
½ bundžiņa iebiezināta piena
 
Glazūrai
piens - 4 ēd.k.
cukurs - 4 ēd.k 
kakao - 2 ēd.k 
sviests - 100 g 
 
Pagatavošana
 
Mīklai paredzētos produktus samaisa un nedaudz uzputo. 
 
Mīklu sadala divās daļās. Mazākajā mīklas daudzumā iemaisa kakao, lej ietaukotā formā un cep 200°C. Pārbauda ar koka irbulīti. Biskvītu atdzesē.
 
Tieši tāpat cep otru biskvītu. Atdzesē.
 
Gatavo krēmu. 
 
Krējumu ar iebiezināto pienu saputo ar 25% krējumu.
 
Tumšo biskvītu liek uz šķīvja un apsmērē ar krēmu. 
 
Gaišo biskvītu sagriež kubiciņos 2x2 cm. 
 
Katru kubiciņu mērcē krēmā un liek uz tumšā biskvīta. Tā samērcē visus kubiciņus un veido piramīdu. Pāri palikušo krēmu lej virsū izveidotai piramīdai. 
 
Kūku liek ledusskapī apmēram uz 1-1,5 stundām. 
 
Gatavo glazūru.
 
Visus produktus sajauc un karsē līdz sāk vārīties.
 
Pārlej tortei glazūru un veido sev tīkamu zīmējumu.
 
 
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Krēma tortes |
Skatījumu skaits: 7032 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes, Krēma tortes | Reitings: 4.0/4

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi