Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 18:27
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Karaliskā biezpiena torte
Sastāvdaļas
 
cukurs - 1 glāze
milti - 2½ glāzes
sviests - 200 g 
3 olas 
skābais  krējums - 3 ēd.k.
cepamais pulveris - 2 tējk.
2 āboli 
biezpiens - 500 g
vaniļas cukurs - 1 pac.
žāvēti augļi 
kartupeļu ciete -  1 ēd.k..
 
Pagatavošana
 
Sviestu sarīvē uz rupjas rīves pievieno pusglāzi cukura, miltus, cepamo pulveri un saberž drumstalas.
 
Sadala mīklu divās daļās. Pusei mīklas pievieno vienas olas dzeltenumu, skābo krējumu un samīca mīklu (šī būs tortes pamatam).
 
Liek uz 30 minūtēm ledusskapī.
 
 
Biezpienam pievieno atlikušo cukuru, olu dzeltenumus un sablendē. Pievieno vaniļas cukuru, kartupeļu cieti, žāvētos augļus un samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā biezpiena masā.
 
Izrullē mīklu un klāj tortes formā ar noņemamām malām un veido maliņas.
 
Liek virsū pusi no biezpiena masas, tad kārto ābola šķēles un atkal atlikušo biezpienu.
 
Ber virsū atlikušās mīklas drumstalas.
 
Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 50-55 minūtes, līdz maliņas zeltainas.
 
Izcepto torti atdzesē, griežam gabaliņos un cienājamies.
 
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 6865 | Atslēgvārdi: Biezpiena tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi