Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 14.11.2019, 06:07
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 16

 Vēlaties zināt Kubas mohito noslēpumu? Svaigas piparmētras, cukurs, laims, ledus, bet pats svarīgākais - rums.



Skatīts: 662 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   


Šī ir apburoši svaiga kokteiļa recepte ar vasaras aromātu. Kokteilis ļoti labi garšo brīvdienas - miglainā sestdienas vakarā ... savērpts no caurspīdīga augusta siltuma un skumjām.

Sastāvdaļas 

 gurķis
 ½ citrona
 svaigas piparmētras
 100ml St-Germain
 labas kvalitātes šampanietis 

Ieberiet šeikerī ledu, lejiet šampa ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 698 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   
   Kokteiļu vakars ir lielisks pasākums, lai uzturētu kontaktus ar sen neredzētiem draugiem un paziņām, lai iepazīstinātu vecos draugus ar jaunajiem un arī sev dibinātu jaunas pazīšanās. Vai arī lai vienkārši tāpat izsmalcināti paballētos, jo kokteiļu ballītes – tas ir stilīgi, šiki un interesanti!

 Bieži a la kokteiļu vakari tiek rīkoti ne tikai draugu, bet arī radu lokā. Pēdējo gadu modes tendence pie mums ir nomainījusi tradicionāli zem ēdienu smaguma lūstošos galdus pret askētiskāku galda noformējumu – ar ‘jautrām’ uzkodām un viegliem dzērieniem, tādējādi pārejot no termina "kopīgas pusdienas” uz "jautru uzkodu – kokteiļba ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 812 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   

 Oriģinālais šampanietis (no franču valodas Champagne) – dzirkstošais baltvīns ir radīts un tiek ražots Francijas reģionā Šampaņā (Champagne). Visi pārējie dzirkstošie vīni ir izgatavoti pēc šīs franču tradicionālās metodes.

 Pastāv vairāki šampanieša izvēles kritēriji: cena, kvalitāte, garša un pudeles izmērs. Šampanieša kvalitāte tiek noteikta pēc burbuļiem. Vidējā šampanieša pudelē ir aptuveni 49 miljoni burbuļu. Jo kvalitatīvāks šampanietis, jo burbuļu ir vairāk un tie ir maza (kniepadatas galviņas) izmēra.

Iedalījums pēc garšas 

 Saldākais šampanietis tiek apzīmēts ar (franču val.) doux, demi-sec – vidēji sauss, sec – sauss, extra sec – ļoti sauss un brut ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1090 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

   

Nekļūdīsies, ja ballītei izvēlēsies saldējuma kokteili ar balzāmu.

Saldējuma kokteilis lieliski veldzē un sniedz sāta sajūtu, bet, papildināts ar alkoholu, šāds kokteilis kļūst par interesantu gardumu.

Piemērotākais saldējums alkoholiskajiem kokteiļiem ir plombīrs, taču eksperimentējot var pamēģināt arī citus. Un, protams, šo dzērienu ir jāpasniedz uzreiz pēc pagatavošanas, lai tas saglabātu savu auksto efektu. Saldējuma kokteiļus pasniedz lielās glāzes ar salmiņu.

Black Ice Virgin
Skatīts: 733 | Pievienoja: Rausis | Datums: 16.08.2012

Latvijas Reitingi