Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:32
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 3
Viesi: 3
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Augusts 2012  »
PrOTCPkSSv
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Augusts » 22 » Karameļu mērce - Salsa di caramello

11:42
Karameļu mērce - Salsa di caramello




Sastāvdaļas

100 gr. brūnais cukurs 
2 ēd. k. ūdens
50 gr. sviests 
1 ēd. k. Maskarpone siers 


Pagatavošana

Ber pannā cukuru, pievieno ūdeni, un maisot karsē uz nelielas uguns, līdz cukurs ir izkusis un nav jūtams neviens cukura graudiņš, apmēram 3–5 min.

Noņem pannu no uguns un, turpinot maisīt, pievieno sviesu un Maskarpone sieru. Samaisa un liek atkal uz uguns. 

Karsē, līdz masa kļūst viendabīga. Gatavs. Noņem no uguns, atdzesē.

Karameļu mērci var pasniegt gan siltu, gan aukstu. Var glabāt leduskapī 4-5 dienas. 

Mērce labi garšo ar cepumiem, augļiem, šokolādi vai vienkārši ar franču maizi.


Skatījumu skaits: 1009 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi