Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 14.11.2019, 06:24
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūnijs 2012  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūnijs » 22

   
   Sastāvdaļas

  Olas 6 gab.

  Piens 1 l

  Cukurs 12 ēd.k.

  Milti 12 ēd.k.

  Sviests 500 g


   Pagatavošana

   6 olas iesit bļodā, pieber klāt 12 ēdamkarotes cukura ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 1580 | Pievienoja: Rausis | Datums: 21.06.2012

  
   "Lemon curd" ir iecienīts angļu krēms, ko uzsmērēt uz brokastu maizītēm vai uz bulciņām pie rīta citronu tējas. Krēmu var lietot gan bulciņām kā pildījumu, gan uz kūkām, gan uz cepumiem, gan arī uz brokastu maizītēm,gan ar pankūkām, var pievienot dažādiem desertiem, tā kā pielietojums ir plašs. 

   Sastāvdaļas

  3 lieli citroni
  3 lielas olas
  6 ēd.k cukurs
  45-60g sviests
  attiecīgi,ja maza ola, tad mazu citronu un mazliet mazāk sviestu un cukuru. Bet būtībā cukuru pievienojam pēc garšas, kā nu kuram labāk tīk.


Skatīts: 1153 | Pievienoja: Rausis | Datums: 21.06.2012

   Sastāvdaļas 

  1 olas baltums

  100 ml ūdens

  8 ēdk. cukura

  1/4 tējk. citronskābes

  vaniļas cukurs pēc velēšanās

  2 tējk. želatīna Santa Maria

  šķipsniņa sāls

Pagatavošana

Olas baltumu putojam ar šķipsniņu sāli līdz baltums jau palicis krēmīgs,tad pievienojam 1 ēd.k cukuru un vaniļas cukuru un turpinam putot līdz izveidoja ... Lasīt tālāk »
Skatīts: 695 | Pievienoja: Rausis | Datums: 21.06.2012

Latvijas Reitingi