Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 25.04.2024, 13:38
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Kalendārs

«  Jūnijs 2012  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Rakstiņi

Galvenie » 2012 » Jūnijs » 22 » Kā pagatavot vārīto krēmu

23:36
Kā pagatavot vārīto krēmu
   
   Sastāvdaļas

  Olas 6 gab.

  Piens 1 l

  Cukurs 12 ēd.k.

  Milti 12 ēd.k.

  Sviests 500 g


   Pagatavošana

   6 olas iesit bļodā, pieber klāt 12 ēdamkarotes cukura (uz katru olu 2 ēdamkarotes cukura), pieliec mazliet (pāris karotītes) vaniļas cukura. Samaisi visu kopā, liec klāt 12 ēdamkarotes izsijātu miltu. 

Liec vārīties 1 l piena, karsē līdz vārīšanās temperatūrai. Uzliec vārīties ūdeni, kas būs vajadzīgs, lai taisītu ūdens peldi krēmam. Kad ūdens uzvārījies, liec bļodiņu ar krēma masu ūdens peldē un intensīvi maisa tā, lai krēms nesaiet kunkuļos. Šo krēmu (šajā apjomā) jātaisa apmēram 30 min. Jo mazāk krēma, jo mazāk laiku krēms jāsilda. 

Miltiem pilnībā jāizkarst, lai tiem nav jēlas miltu garšas. Noslēpums, kā tikt vaļā no kunkuļiem, ja nu tomēr gadās kāds kunkulītis – masu sablenderē. Kad krēms savārīts, tas jāatdzesē maisot, lai neveidotos plēve, no kā atkal vēlāk veidojas kunkuļi. Visērtāk to atdzesēt ir, liekot auksta ūdens peldē un maisot. 

Kad krēms ir atdzesēts, tam klāt jauc atlaidinātu sviestu.

Skatījumu skaits: 1899 | Pievienoja: Rausis | Atslēgvārdi: Krēms | Reitings: 0.0/0

Latvijas Reitingi