Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas sviests - 60 g ķirbis - 600 g iebiezināts piens ar cukuru - 1 bundža olas - 2 gab. manna - 100 g vaniļas cukurs - 1 paciņa citrona sula - 1 ēd.k. šķipsniņa sāls kanēlis pārkaisīšanai Pagatavošana Sagriež ķirbi nelielos gabaliņos, pielej mazliet ūdens un sautē uz mazas uguns, līdz ķirbis mīksts. Atdzesē un sablendē. Pievieno iebiezināto pienu un ar mikseri saputo. Tad pievieno mīkstu sviestu, citrona sulu, olas, sāli, vaniļas cukuru, mannā un sajauc mīklu. Mīkla sanāk pašķidra. Lej cepamajā formā, liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 150°C apmēram 60 min. Gatavību pārbauda ar koka kociņu. Izcepto kūku apmēram minūtes 20 atdzesē veidnē, tad liek uz šķīvja un pārkaisa ar kanēli. Labi garšo ar svaigu ogu mērcīti, bet var arī tāpat. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1718
| Atslēgvārdi: |