Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Drumstalām: sviests - 150 g cukurs - 150 g lazdu rieksti - 100 g milti - 180 g vaniļas cukurs - 1 ēd.k. Bumbieri: 5 bumbieri cukurs - 100 g Bezē: 5 olu baltumi cukurs - 150 g 1 citrons Pagatavošana: Aukstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru un miltus saberž drumstalās, pievieno sadrupinātus riekstus. Drumstalas liek ietaukotā formā un cep 200 grādos līdz zeltaini brūnas. Bumbierus nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem serdes. Uzvāra ūdeni ar cukuru, liek bumbierus vārīt, līdz tie ir pusmīksti, tad nolej ūdeni. Olu baltumus saputo, pievieno citrona sulu, cukuru un rīvētu citrona mizu. Puto, līdz olbaltums kļūst graudains. Bumbieru pusītes liek uz drumstalām, virsū liek saputotos olbaltumus. Cep 200ºC apmēram 5 minūtes, līdz virsiņa nedaudz brūna. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3012
| Atslēgvārdi: |