Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 19:53
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Bumbieru drumstalu kūka
Sastāvdaļas

Drumstalām:
sviests - 150 g 
cukurs - 150 g 
lazdu rieksti - 100 g 
milti - 180 g 
vaniļas cukurs - 1 ēd.k.

Bumbieri:
5 bumbieri
cukurs - 100 g 

Bezē:
5 olu baltumi
cukurs - 150 g 
1 citrons


Pagatavošana:

Aukstu sviestu, cukuru, vaniļas cukuru un miltus saberž drumstalās, pievieno sadrupinātus riekstus. Drumstalas liek ietaukotā formā un cep 200 grādos līdz zeltaini brūnas.

Bumbierus nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem serdes. 

Uzvāra ūdeni ar cukuru, liek bumbierus vārīt, līdz tie ir pusmīksti, tad nolej ūdeni.

Olu baltumus saputo, pievieno citrona sulu, cukuru un rīvētu citrona mizu. Puto, līdz olbaltums kļūst graudains.

Bumbieru pusītes liek uz drumstalām, virsū liek saputotos olbaltumus. 

Cep 200ºC apmēram 5 minūtes, līdz virsiņa nedaudz brūna.


Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 3012 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi