Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas āboli 50 g sviesta 3 olas 1 glāze miltu 1 tējkarote cepampulvera 1 kārba kondensētā piena ar cukuru Pagatavošana Kūku vislabāk gatavot cepešpannā. Ja izmantojat formu ar noņemamām malām (25 cm), tad formā ieklāj foliju. Cepamtraukā ieliek sviesta piciņas, izkausē. Ābolus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs tā, lai forma būtu līdz pusei piepildīta. Mīklai olu dzeltenumus sajauc ar kondensēto pienu, pieliek miltus, cepampulveri, iecilā saputotus olbaltumus. Mīklu pārlej pāri āboliem. Cep 200 grādos 20 minūtes. Gardi ar saldējumu. | |
Skatījumu skaits: 1921
| Atslēgvārdi: |