Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 19:39
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Gaisīga ābolkūka
Sastāvdaļas

āboli
50 g sviesta
3 olas
1 glāze miltu
1 tējkarote cepampulvera
1 kārba kondensētā piena ar cukuru

Pagatavošana

Kūku vislabāk gatavot cepešpannā. Ja izmantojat formu ar noņemamām malām (25 cm), tad  formā ieklāj foliju. Cepamtraukā ieliek sviesta piciņas, izkausē. Ābolus nomizo un sagriež plānās šķēlītēs tā, lai forma būtu līdz pusei piepildīta.

Mīklai olu dzeltenumus sajauc ar kondensēto pienu, pieliek miltus, cepampulveri, iecilā saputotus olbaltumus. Mīklu pārlej pāri āboliem. Cep 200 grādos 20 minūtes. Gardi ar saldējumu. 

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1921 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi