Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 23.04.2024, 19:49
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Biešu šokolādes kūka
Sastāvdaļas

rīvētas bietes 250 g
olas - 4 gab.
sviests - 200 g
cukurs 200 g
piens 100 ml
kakao - 50 g 
milti - 200 g 
1 tējkarote sodas + 1 ēdamkarote citronu sulas

Garnēšanai
skābais krējums - 200 g 
cukurs - 100 g 
želatīns - 1 ēdamkarote

Pagatavošana

Sarīvē bieti uz rupjās rīves. 

Olu dzeltenumiem pievieno 100 g cukura un saputo. Tad pieliek pusi miltu, ar citrona sulu dzēstu sodu, rīvētās bietes un samaisa. 

Pievieno kausētu sviestu, pienu, ar miltiem sajauktu kakao un samaisa. 

Olu baltumus saputo ar atlikušo cukuru, iecilā mīklā. 

Mīklu lej ietaukotā formā (25 cm) un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Skābo krējumu sajauc ar 100 gramiem cukura, pievieno izkausētu želatīnu un pārlej atdzisušai kūkai. Dekorē ar zemenēm vai citām ogām.


Lai labi garšo!

Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 1568 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 3.7/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi