Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas rīvētas bietes 250 g olas - 4 gab. sviests - 200 g cukurs 200 g piens 100 ml kakao - 50 g milti - 200 g 1 tējkarote sodas + 1 ēdamkarote citronu sulas Garnēšanai skābais krējums - 200 g cukurs - 100 g želatīns - 1 ēdamkarote Pagatavošana Sarīvē bieti uz rupjās rīves. Olu dzeltenumiem pievieno 100 g cukura un saputo. Tad pieliek pusi miltu, ar citrona sulu dzēstu sodu, rīvētās bietes un samaisa. Pievieno kausētu sviestu, pienu, ar miltiem sajauktu kakao un samaisa. Olu baltumus saputo ar atlikušo cukuru, iecilā mīklā. Mīklu lej ietaukotā formā (25 cm) un cep 180°C apmēram 40 minūtes. Gatavību pārbauda ar kociņu. Skābo krējumu sajauc ar 100 gramiem cukura, pievieno izkausētu želatīnu un pārlej atdzisušai kūkai. Dekorē ar zemenēm vai citām ogām. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1609
| Atslēgvārdi: |