Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas olas - 3 gab. augu eļļa - 120 ml cukurs - 250 g 250 g sasmalcinātu valriekstu burkāni - 250 g šķipsniņa sāls tējkarote kanēļa Mascarpone siers - 250 g vaniļas cukurs Pagatavošana Olas dzeltenumus saputo, pievieno eļļu, kanēli, šķipsniņu sāls, sasmalcinātus valriekstus, uz rupjas rīves rīvētus burkānus un samaisa. Olu baltumus saputo ar cukuru. Saputotos baltumus un iecilā mīklā. Mīklu liek ietaukotā formā un cep 180ºC apmēram 60 minūtes. Kad kūka atdzisusi, to pārsmērē ar Mascarpones sieru, kuram pievienots vaniļas cukurs un dažas karotes cukura. Kūku var pasniegt arī bez Mascarpones siera, vienkārši pārkaisa ar pūdercukuru. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 4384
| Atslēgvārdi: |