Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 20.04.2024, 13:36
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Drupanā burkānu kūka
Sastāvdaļas

olas - 3 gab.
augu eļļa - 120 ml
cukurs - 250 g
250 g sasmalcinātu valriekstu
burkāni - 250 g 
šķipsniņa sāls
tējkarote kanēļa
Mascarpone siers - 250 g 
vaniļas cukurs

Pagatavošana

Olas dzeltenumus saputo, pievieno eļļu, kanēli, šķipsniņu sāls, sasmalcinātus valriekstus, uz rupjas rīves rīvētus burkānus un samaisa.

Olu baltumus saputo ar cukuru.

Saputotos baltumus un iecilā mīklā.

Mīklu liek ietaukotā formā un cep 180ºC apmēram 60 minūtes.

Kad kūka atdzisusi, to pārsmērē ar Mascarpones sieru, kuram pievienots vaniļas cukurs un dažas karotes cukura.

Kūku var pasniegt arī bez Mascarpones siera, vienkārši pārkaisa ar pūdercukuru. 


Lai labi garšo!
Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 4338 | Atslēgvārdi: Augļu tortes | Reitings: 4.0/4

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi