Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 26.04.2024, 21:47
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Ziemassvētku šokolādes torte
Sastāvdaļas

Pamatnei
rieksti - 400 g 
pūdercukurs - 500 g 
6 olu baltumi

Pildījumam
sviests - 150 g
pūdercukurs - 200 g 
vaniļas cukurs - 1 ēd. k.
tumšā šokolāde - 100 g
1 apelsīna miziņa
1 olas dzeltenums

Garnējumam
1 apelsīna miziņa

Mērcei
2 apelsīnu sula
100 g Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
 
Pagatavošana

Riekstus sasmalcina. Saputo olu baltumus stingrās putās. Sajauc riekstus ar pūdercukuru un pievieno olu baltumiem. Uz cepamā papīra uzzīmē 3 apļus apmēram 20 cm diametrā un uzklāj uz katra apļa riekstu un olu maisījumu. 

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 30 minūtes. Ļauj atdzist.

Kārtīgi sajauc sviestu ar pūdercukuru un vaniļas cukuru. Izkausē šokolādi karstā ūdens peldē un iemaisa sviesta krēmā. Pievieno sarīvētu apelsīna miziņu un olas dzeltenumu. 

Krēmu vienmērīgi pārsmērē pāri visām pamatnēm, tad saliek tās vienu virs otras, veidojot torti. Uz tortes uzkaisa rīvēto apelsīna miziņu.

Mērcei sajauc apelsīnu sulu ar sīrupu un vāra, līdz puse šķidruma iztvaiko. 
Pasniedz kopā ar torti.


Lai labi garšo! 

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1324 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 3.7/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi