Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas sviests - 120 g tumšā šokolāde - 120 g milti - 50 g pūdercukurs - 70 g 50 g miltu olas - gab. Pagatavošana Olas saputo ar cukuru. Sviestu un šokolādi izkausē ūdens peldē. Pielej olām, tad piesijā miltus un sajauc mīklu. Mazos keramikas cepamos trauciņus ieziež ar sviestu. Ja nav porciju trauki, var izmantot arī krūzītes. Mīklu lej trauciņos. No šī mīklas daudzuma sanāks četras porcijas. Trauciņus 200°C cep apmēram 10 minūtes, ja vēlas vairāk izceptu, tad 15 minūtes. Šī šokolādes kūka vidū ir ļoti mīksta, ja cepsiet ilgāk, tā būs sausāka. Pasniedz karstu ar vaniļas saldējumu, putukrējumu vai augļiem. Var pasniegt arī aukstu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2154
| Atslēgvārdi: |