Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 21:10
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 7
Viesi: 7
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Šokolādes kūka
Sastāvdaļas

sviests - 120 g
tumšā šokolāde - 120 g 
milti - 50 g
pūdercukurs - 70 g
50 g miltu
olas - gab.

Pagatavošana
  
Olas saputo ar cukuru. 

Sviestu un šokolādi izkausē ūdens peldē. Pielej olām, tad piesijā miltus un sajauc mīklu.

Mazos keramikas cepamos trauciņus ieziež ar sviestu. Ja nav porciju trauki, var izmantot arī krūzītes.

Mīklu lej trauciņos. No šī mīklas daudzuma sanāks četras porcijas. 

Trauciņus 200°C cep apmēram 10 minūtes, ja vēlas vairāk izceptu, tad 15 minūtes. 

Šī šokolādes kūka vidū ir ļoti mīksta, ja cepsiet ilgāk, tā būs sausāka. Pasniedz karstu ar vaniļas saldējumu, putukrējumu vai augļiem. Var pasniegt arī aukstu. 

Lai labi garšo!


Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 2154 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi