Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 21:10
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 7
Viesi: 7
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Šokolādes kanēļa kūka ar zemeņu mērci

Sastāvdaļas

 
Mīklai
šokolāde - 225 g
sviests - 125 g
2 ēdamkarotes brendija
5 olas
cukurs - 125 g
kanēlis - 1 ēd.k.
 
Mērcei
zemenes 100 g
pūdercukurs - 1 ēd.k.
citrona sula - 4 ēd.k.
 
Pagatavošana
 
Šokolādi ar sviestu izkausē karsta ūdens peldē.
 
Olu dzeltenumus saputo ar pusi no cukura un brendiju. Olu baltumiem pievieno atlikušo cukuru un saputo stingrās putās. 
 
Saputotos olu dzeltenumus iemaisa šokolādes masā, pievieno kanēli un lēnām iecilā olu baltumus.
 
Cepamajā formā klāj cepampapīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 35-40 minūtes.
 
Izcepto kūku atdzesē. Tikmēr pagatavo zemeņu mērci. Zemenēm pievieno pūdercukuru, citrona sulu un sablendē.
 
Atdzesēto kūku pasniedz ar zemeņu mērci un saldējumu.
 
 
Lai labi garšo!
 
Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1839 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi