Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Pirmdiena, 19.08.2019, 14:17
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Klasiskā šokolādes kūka
Sastāvdaļas

tumšā šokolāde - 200 g
olas - 3 gab.
sviests - 200 g
cukurs - 200 g
kviešu milti - 200 g

Pagatavošana

Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu.

Olas un cukuru saputo, pievieno šokolādes masu un miltus.

Lej mīklu ietaukotā, ar miltiem izkaisītā cepamajā formā (25 cm).

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20 minūtes, pēc tam atdzesēt.
Kūka vidū paliek slapja.

Kūka labi garšo ar saldējumu. Francijā to pasniedz ar putukrējumu.

Lai labi garšo!



Lai labi garšo!
Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 2928 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 4.4/5

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi