Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas tumšā šokolāde - 200 g olas - 3 gab. sviests - 200 g cukurs - 200 g kviešu milti - 200 g Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu. Olas un cukuru saputo, pievieno šokolādes masu un miltus. Lej mīklu ietaukotā, ar miltiem izkaisītā cepamajā formā (25 cm). Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 200°C apmēram 20 minūtes, pēc tam atdzesēt. Kūka vidū paliek slapja. Kūka labi garšo ar saldējumu. Francijā to pasniedz ar putukrējumu. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3570
| Atslēgvārdi: |