Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 16.04.2024, 17:47
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Torte ''Prāga''
Sastāvdaļas

Biskvītam
olas - 3 gab.
cukurs - 1 glāze
krējums - 1 glāze
milti - 1,5 glāzes
kakao - 2 ēd.k.
iebiezināts piens ar cukuru - ½ kārba
soda - 1 tējk.
 
Krēmam
sviests - 150 g
iebiezināts piens ar cukuru - ½ kārba
kakao - 2 ēd.k.

Glazūrai
sviests - 50 g
cukurs - 4 ēd.k.
piens - 2 ēd.k.
kakao - 1 ēd.k.

Pagatavošana


Saputo olas ar cukuru, pievieno krējumu, iebiezinātu pienu ar cukuru un vēlreiz saputo.

Miltiem pievieno kakao, sodu, sajauc, iesijā olu masā un samaisa.

Mīklu sadala 4 daļās un katru cep 22-24 cm cepamajā formā 200°C apmēram 20 minūtes.

Tikmēr pagatavo krēmu.
Mīkstu sviestu saputo ar iebiezinātu pienu, pievieno kakao un samaisa.

Ņem atdzesētu bisvītu, smērē krēmu, liek virsū nākošo biskvītu, un tā, līdz salikti visi četri biskvīti. Virsējām biskvītam krēmu nesmērē.

Pagatavo glazūru.
Katliņa lej pienu, pievieno sviestu, cukuru, kakao un karsē, līdz veidojas viendabīga masa, apmēram 5 minūtes.

Ar iegūto kakao glazūru smērē tortes virsu un malas. Dekorē pēc patikas.

Lai labi garšo!



Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 3975 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 3.7/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi