Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam olas - 3 gab. cukurs - 1 glāze krējums - 1 glāze milti - 1,5 glāzes kakao - 2 ēd.k. iebiezināts piens ar cukuru - ½ kārba soda - 1 tējk. Krēmam sviests - 150 g iebiezināts piens ar cukuru - ½ kārba kakao - 2 ēd.k. Glazūrai sviests - 50 g cukurs - 4 ēd.k. piens - 2 ēd.k. kakao - 1 ēd.k. Pagatavošana Saputo olas ar cukuru, pievieno krējumu, iebiezinātu pienu ar cukuru un vēlreiz saputo. Miltiem pievieno kakao, sodu, sajauc, iesijā olu masā un samaisa. Mīklu sadala 4 daļās un katru cep 22-24 cm cepamajā formā 200°C apmēram 20 minūtes. Tikmēr pagatavo krēmu. Mīkstu sviestu saputo ar iebiezinātu pienu, pievieno kakao un samaisa. Ņem atdzesētu bisvītu, smērē krēmu, liek virsū nākošo biskvītu, un tā, līdz salikti visi četri biskvīti. Virsējām biskvītam krēmu nesmērē. Pagatavo glazūru. Katliņa lej pienu, pievieno sviestu, cukuru, kakao un karsē, līdz veidojas viendabīga masa, apmēram 5 minūtes. Ar iegūto kakao glazūru smērē tortes virsu un malas. Dekorē pēc patikas. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 4045
| Atslēgvārdi: |