Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas tumšā šokolāde - 100 g Pagatavošana Katliņā lej vīnu un uzkarsē (nevārīt !). Pievieno sasmalcinātu šokolādi, sviestu un maisa, līdz šokolāde izkususi. Nedaudz atdzesē. Miltus sajauc ar kakao, iesijā šokolādes masā un labi samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot cukuru, un lēnām iecilā mīklā. Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 25-30 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti. Izcepto pīrāgu atdzesē cepamajā formā, tad izceļ un pārkaisa ar kakao pulveri. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1174
| Atslēgvārdi: |