Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 18.04.2024, 08:18
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Sarkanvīna šokolādes pīrāgs

Sastāvdaļas

tumšā šokolāde - 100 g
sarkanvīns - 100 ml
sviests - 80 g
milti - 80 g
kakao - 40 g
cukurs - 150 g
5 olu dzeltenumi

Pagatavošana

Katliņā lej vīnu un uzkarsē (nevārīt !). Pievieno sasmalcinātu šokolādi, sviestu un maisa, līdz šokolāde izkususi. Nedaudz atdzesē.

Miltus sajauc ar kakao, iesijā šokolādes masā un labi samaisa.

Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot cukuru, un lēnām iecilā mīklā.

Ietauko cepamo formu un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram 25-30 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti.

Izcepto pīrāgu atdzesē cepamajā formā, tad izceļ un pārkaisa ar kakao pulveri.

Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1120 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 4.2/4

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi