Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas sviests - 100 g pūdercukurs - 125 g tumšā šokolāde - 200 g 4 olas šķipsniņa sāls Pagatavošana Karstā ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi. Atdala olu baltumus un saputo. Olu dzeltenumiem pievieno šķipsniņu sāls, pūdercukuru un ar mikseri saputo. Saputotajiem olu dzeltenumiem pievieno izkausētās šokolādes un sviesta masu, rūpīgi samaisa. Pievieno saputotos olu baltumus un lēnām iecilā. Cepamajā formā klāj cepamo papīru un lej mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 150°С apmēram 30 minūtes. Izcepto kūku izņem no cepeškrāsns un atdzesē. Pēc tam vismaz uz stundu liek ledusskapī sastīvēt. Gatavs! Griežam gabaliņos un cienājamies. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 3084
| Atslēgvārdi: |