Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 3300 g tumšās šokolādes, salauzta gabaliņos 150 g sviesta, istabas temperatūrā 330 g cukura (vislabāk – brūnais nerafinētais cukurs) 4 olas, viegli sakultas 150 g kviešu miltu 120 g creme fraiche (derēs arī skābais krējums) 75 g lazdu riekstu, apgrauzdētu un sagrieztu mazākos gabaliņos (bet ne pārāk smalki) Pagatavošana Uzkarsē cepeškrāsni uz 180C. Ar sviestu iesmērē kvadrātformas pannu. Uz zemas uguns izkausē šokolādi kopā ar sviestu, nepārtraukti maisot. Pēc tam bļodā sajauc šokolādes masu ar cukuru un sakultajām olām. Beigās pievieno miltus, riekstus un creme fraiche. Maisa, kamēr masa kļuvusi viendabīga. Cep 30 minūtes un pēc izņemšanas no krāsns atstāj atdzist. Tad sagriež kvadrātiņos. | |
Skatījumu skaits: 1337
| Atslēgvārdi: |