Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam Glazūrai aveņu ievārījums - ½ glāze Pagatavošana Pagatavo biskvītu. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumiem pievieno cukuru, vaniļas cukuru un saputo. Saputotajiem olu dzeltenumiem pievieno miltus un samaisa. Tad pievieno izkausēto šokolādi, samaisa. Olu baltumus saputo stingrās putās un lēnām iecilā mīklā. Lej mīklu ietaukotā cepamajā formā. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 30 minūtes. Izcepto biskvītu atdzesē un pārgriež uz pusēm. Svaigas avenes saspaida ar dakšiņu, pievieno aveņu ievārījumu un samaisa. Liek vienu biskvītu uz paplātes, smērē aveņu biezeni un liek virsū otru biskvītu. Pagatavo glazūru. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, pievieno saldo krējumu un karsē, līdz veidojas viendabīga masa. Pārlej tortes virsu un malas. Mandeles viegli apgrauzdē, sasmalcina, izsijā, lai izbirst smalkumi un apbārsta tortes malas. Dekorē ar svaigām avenēm un liek uz 6-8 stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 2207
| Atslēgvārdi: |