Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 23:09
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Marmorkūka
Sastāvdaļas    

25g sviests, istabas temperatūrā
225g smalkais cukurs
4 olas
225g milti, sajaukti ar cepamo pulveri
3 tējk. piens
1 tējk. vaniļas ekstrakts
4 tējk. kakao pulvera

Pagatavošana

Uzkarsē krāsni uz 180C (gāzes krāsni – 160C). Ietauko apaļo kūkas formu. 

Ar mikseri saputo kopā šādā kārtībā – sviestu, cukuru, olas (pa vienai), miltus, pienu un vaniļas ekstraktu. Puto, līdz veidojas viendabīga masa.

Sadala masu 2 bļodās vienādās daļās. Vienā no bļodām iemaisa kakao pulveri.

Ņem 2 ēdamkarotes un abu bļodu saturu pa karotei (pamīšus baltā un šokolādes karote) liek kūkas formā. Kad mīkla no abām bļodām izlikta, kūkas formu ar mīklu sakrata horizontālā virzienā, lai tās virsa izlīdzinātos. Ar karoti ar apļveida kustībām, lēni maisot veido marmora rakstu mīklā.

Cep 45-55 minūtes, līdz uz kūkā iedurta sērkociņa vairs nelīp mīkla. Izņem no krāsns un atstāj atdzist pirms izņemšanas no formas.


Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1342 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi