Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 22.08.2019, 05:42
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Šokolādes tortes

Biešu-šokolādes kūka "Kardināls''
Sastāvdaļas

vārītās bietes - 250 g
tumšā šokolāde - 200 g
4 ēd.k. stipras kafijas
sviests - 200 g
5 olas 
cukurs - 200 g
milti - 135 g
kakao pulveris - 2 ēd.k.
1 tējk. cepamais pulveris - 1 tējk.

Krēmam
magoņu sēklas - 3 ēd.k.
piens - 50 ml 
200 ml saldais krējums - 200 ml
vaniļas cukurs - 1 tējk.


Pagatavošana

Bietes novāra, nomizo un sasmalcina virtuves kombainā. 


Šokolādi sasmalcina, izkausē karstā ūdens peldē, pievieno kafiju un samaisa.


Noņem šokolādi no uguns un izkausē tajā sviestu. 


Atdala olu dzeltenumus, viegli uzputo un iemaisa šokolādes masā. 


Pievieno bietes. 


Olu baltumus saputo stingrās putās, pakāpeniski pievienojot 190 g cukura. 

Šokolādes masai pievieno izsijātus miltus, kakao un cepamo pulveri un samaisa.

Tad pievieno olu baltumus un lēnām iecilā mīklā. 


Ietauko tortes formu un lej mīklu. 


Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 160°C apmēram stundu.

Izcepto kūku atdzesē.

Pirms kūkas pasniegšanas gatavojam putukrējumu. 

Pienam pievieno vaniļas cukuru, magoņu sēkliņas, uzvāra un atstāj pusstundu uzbriest.

Tad saputo saldo krējumu, pievieno magoņu masu un samaisa.

Griežam kūku gabaliņos un pasniedz ar putukrējumu.


Lai labi garšo!

Kategorija: Šokolādes tortes |
Skatījumu skaits: 1143 | Atslēgvārdi: Šokolādes tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi