Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Pagatavošana 1-2 ēdamkarotes zaļā tēja, ko saberžam pulverī. Saberzt pulverī var kafijas dzirnaviņās vai citā smalcināmā ierīcē... Cepam biskvītu. Lietoju 1 deserta karoti rīsu miltu un 1 deserta karoti kukurūzas miltu (var likt kviešu miltus,kas var) Par cik gatavoju tumšo biskvītu,pievienoju 1 ēdamkaroti kakao ... visu uzmanīgi sacilāju kopā. Veidnē ieklāj cepampapīru un iesmērē ar eļļu, lej biskvīta mīklu. Biskvītu cepam 200 grādos 7-10 minūtes. ~ 300 gr jebkurš krēmsiers (Philadelphia vai Mascarpone vai Ricotta vai Kārums) nepilna glāze cukura (vai pēc garšas) visu ar mikseri saputo 3 minūtes, pievieno tējas pulveri,izmaisa Vienā traukā liekam: saputoto krēmsieru 200-300 gr skāba 25 % krējuma 200 gr saputota saldā krējuma+ 1 ēdamkarote cukura pievienojam tējkaroti vaniļas vai mandeļu ekstraktu vai esenci Atsevišķā traukā putojam 2 olas ar 2 deserta karotēm cukura ļoti stingrās putās. Ar mikseri apmaisam krējuma masu un iemaisam klāt olu masu. pievienojam : uzbriedinātu 1 ēdamkaroti ar kaudzi želatīnu,kas atlaidināts un atdzesēts... visu samaisam kopā un gatavs kūkas pārliešanai.. formas maliņas izklājam ar pārtikas plēvi vai cepampapīru... apkārt kārtojam virs biskvīta zemeņu pusītes.. lejam sagatavoto masu un liekam ledusskapī sastingt. Tas var aizņemt pat 4 stundas Kaisām virsū kakao un rotājam ar zemenēm,vēlāk ar piparmētru lapiņām. Sarecējušu atbrīvojam no veidnes malām un varam pasniegt! | |
Skatījumu skaits: 1519
| Atslēgvārdi: |