Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Otrdiena, 19.03.2024, 09:55
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Svaigā siera kūka ar ogām
Sastāvdaļas 

300 g saldā krējuma
300 g Philadelphia vai Mascarpone siera
200 g cukura
15 g želatīna
100 g auksta (vārīta) ūdens (kurā izšķīdināt želatīnu)
300 g cepumu Selga (klasisko)
70 g sviesta (istabas temperatūras)
50 g liķiera vai sīrupa (upeņu vai jāņogu)

Pagatavošana

Vispirms jāsalauž un tad jāsasmalcina ar blenderi Selgas cepumi, jāsajauc tie ar sviestu, lai izveidotu kūkas pamatni traukā ar noņemamām malām.

Jāsaputo siers kopā ar cukuru un saldo krējumu, jāiegūst viendabīga masa, pieliek klāt sīrupu vai liķieri un tad - želatīnu (kas ir izšķīdināts ūdenī).

Masa ir jāizliek uz cepumu pamatnes traukā. 

 Kūka jāliek ledusskapī vismaz uz pāris stundām, bet vēlams - uz nakti.

Pēc tam izrotā kūku ar ogām (zemenes, upenes, jāņogas, avenes vai fizāļi - kas nu ir pieejams), kā arī rīvētu šokolādi, svaigas piparmētras lapiņām.




Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 4168 | Atslēgvārdi: Siera tortes | Reitings: 3.7/3

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi