Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 300 g saldā krējuma 300 g Philadelphia vai Mascarpone siera 200 g cukura 15 g želatīna 100 g auksta (vārīta) ūdens (kurā izšķīdināt želatīnu) 300 g cepumu Selga (klasisko) 70 g sviesta (istabas temperatūras) 50 g liķiera vai sīrupa (upeņu vai jāņogu) Pagatavošana Vispirms jāsalauž un tad jāsasmalcina ar blenderi Selgas cepumi, jāsajauc tie ar sviestu, lai izveidotu kūkas pamatni traukā ar noņemamām malām. Jāsaputo siers kopā ar cukuru un saldo krējumu, jāiegūst viendabīga masa, pieliek klāt sīrupu vai liķieri un tad - želatīnu (kas ir izšķīdināts ūdenī). Masa ir jāizliek uz cepumu pamatnes traukā. | |
Skatījumu skaits: 4243
| Atslēgvārdi: |