Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 21:02
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 2
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Siera kūka „KASE KUCHEN”
Sastāvdaļas 

olas - 4 gab.
sviests - 250 g
svaigais siers (Maskarpone vai Kāruma svaigais siers) - 500 g
jogurts bez piedevām - 300 g

Pagatavošana

Mīklas pagatavošanai, iesmērējiet formu ar taukiem. Sajauciet maisījumu mīklai ar 100 gr sviesta, pielieciet 1 olu. Visu sajauciet kopā, līdz iegūsiet viendabīgu masu. Tad 2/3 mīklas ar ēdamkarotes palīdzību izsmērējiet formas dibenā, iepriekš sasildītā kūkas formā. Atlikušo mīklu izlīdziniet gar formas malām un piespiediet to 2 cm augstumā.

Pildījums.

Pielieciet pildījuma maisījumam 3 olas, 500 g. svaigā siera, un 300gr jogurta. Visu samaisiet., līdz iegūstat vienmērīgu masu. Izkausējiet 150 g. sviesta un pakāpeniski iemaisiet masā. Tad ielieciet masu mīklas tortes formā.

Cep kūku 55 minūtes, līdz tā kļūst zeltaini brūna. 
Pirms pasniegšanas kūku atdzesējiet. Vislabāk to cept iepriekšējā vakarā.



Lai labi garšo!

Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 1919 | Atslēgvārdi: Siera tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi