![]() |
![]() |
![]() |
Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Selgas cepumi - 200 g sviests - 100 g krējums - 500 g Maskarpone siers - 150 g (var izmantot arī biezpienu) cukurs 120 g vaniļas cukurs - 1 pac. želatīns - 10 g 1 laims vai citrons 1 paciņa zaļas želejas (kivi) svaigas piparmētras Pagatavošana Cepumus sasmalcina virtuves kombainā vai ar blenderi. ![]() Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa. ![]() Ņem formu ar ņoņemamām malām (22 cm). Noņem formas malu, klāj cepamo papīru, liek atpakaļ malu un piespiež. Tā būs vieglāk izņemt gatavo torti. ![]() Formas pamatā liek cepumu masu un pieblietē. Kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī sastīvēt. ![]() Želatīnu pārlej ar 100 ml ūdens un atstāj uz 10 min. uzbriezt. Tad liek karstā ūdens peldē un maisa, līdz želatīns pilnībā izšķīdis. | |
Skatījumu skaits: 6412
| Atslēgvārdi: |