|
|
|
| Šokolādes tortes [31] |
| Biezpiena tortes [20] |
| Medus tortes [3] |
| Augļu tortes [42] |
| Sāļas tortes [9] |
| Siera tortes [22] |
| Kāzu tortes [0] |
| Bērnu tortes [0] |
| Dažādas tortes [22] |
| Riekstu tortes [6] |
| Auzu pārslu torte [2] |
| Smilšu mīklas tortes [4] |
| Rauga mīklas tortes [0] |
| Pankūku receptes [1] |
| Jogurta tortes [0] |
| Krēma tortes [16] |
| Ruletes [8] |
| Kēksi [2] |
| Picas [3] |
.
.
| Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
| Tweet | |
| Sastāvdaļas Selgas cepumi - 200 g sviests - 100 g krējums - 500 g Maskarpone siers - 150 g (var izmantot arī biezpienu) cukurs 120 g vaniļas cukurs - 1 pac. želatīns - 10 g 1 laims vai citrons 1 paciņa zaļas želejas (kivi) svaigas piparmētras Pagatavošana Cepumus sasmalcina virtuves kombainā vai ar blenderi. ![]() Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa. ![]() Ņem formu ar ņoņemamām malām (22 cm). Noņem formas malu, klāj cepamo papīru, liek atpakaļ malu un piespiež. Tā būs vieglāk izņemt gatavo torti. ![]() Formas pamatā liek cepumu masu un pieblietē. Kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī sastīvēt. ![]() Želatīnu pārlej ar 100 ml ūdens un atstāj uz 10 min. uzbriezt. Tad liek karstā ūdens peldē un maisa, līdz želatīns pilnībā izšķīdis. | |
| Skatījumu skaits: 6457 | Atslēgvārdi: | Reitings: 4.5/2 |