Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Selgas cepumi - 200 g sviests - 100 g krējums - 500 g Maskarpone siers - 150 g (var izmantot arī biezpienu) cukurs 120 g vaniļas cukurs - 1 pac. želatīns - 10 g 1 laims vai citrons 1 paciņa zaļas želejas (kivi) svaigas piparmētras Pagatavošana Cepumus sasmalcina virtuves kombainā vai ar blenderi. Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa. Ņem formu ar ņoņemamām malām (22 cm). Noņem formas malu, klāj cepamo papīru, liek atpakaļ malu un piespiež. Tā būs vieglāk izņemt gatavo torti. Formas pamatā liek cepumu masu un pieblietē. Kamēr gatavo pildījumu, liek ledusskapī sastīvēt. Želatīnu pārlej ar 100 ml ūdens un atstāj uz 10 min. uzbriezt. Tad liek karstā ūdens peldē un maisa, līdz želatīns pilnībā izšķīdis. | |
Skatījumu skaits: 6345
| Atslēgvārdi: |