Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam sviests - 75 g milti - 75 g cukurs - 35 g 1 ola vaniļas cukurs - 1 paciņa šķipsniņa sāls šķipsniņa cepamā pulvera kakao - 2 ēd.k. Želejai paciņa zaļas želejas ābolu sula - 200 ml ūdens - 200 ml cukurs - 60 g Krēmam biezpiens - 250 g cukurs - - ēd.k. vaniļas cukurs - 1 paciņa saldais krējums - 200 ml želatīns 100 g šokolādes dekorēšanai Pagatavošana Sākumā pagatavojam šokolādes zvaigznītes. Ar šabloniņu uz cepamā papīra zīmē zvaigznītes. Sasmalcina šokolādi un izkausē karstā ūdens peldē. Lej izkausēto šokolādi konditorejas maisiņā, mazliet padzesē, veido zvaigznītes un atstāj sastīvēt. Gatavo biskvītu. Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Tad pievieno olu un vēl mazliet saputo. Miltiem pievieno kakao, sāli, cepamo pulveri, sajauc, ber sviesta masā un samaisa mīklu. Ietauko cepamo formu, pamatnē klāj cepamo papīru un klāj mīklu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī cep 180°C apmēram 15-20 minūtes. Gatavo krēmu un želeju. Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un atstāj uzbriest. Tikmēr vāra želeju. Katliņā ber želeju, 60 g cukura, pielej 200 ml ūdens, 200 ml ābolu sulu, uzvāra un atstāj dzesēties. Biezpienam pievieno 1 ēdamkaroti cukura, vaniļas cukuru un samaisa. Saputo saldo krējumu. Želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Biezpienam pievieno apmēram 150 ml želejas, putukrējumu, želatīnu un samaisa. Uz atdzesētā biskvīta klāj biezpiena krēmu, izlīdzina un saliek šokolādes zvaigznītes. Beigās ar karoti lej želeju un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 4020
| Atslēgvārdi: |