Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 26.04.2024, 14:56
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Biezpiena tortes

Jaungada torte ''Pusnakts''
Sastāvdaļas

Biskvītam
sviests - 75 g
milti - 75 g
cukurs - 35 g
1 ola
vaniļas cukurs - 1 paciņa 
šķipsniņa sāls
šķipsniņa cepamā pulvera
kakao - 2 ēd.k.

Želejai
paciņa zaļas želejas
ābolu sula - 200 ml
ūdens - 200 ml
cukurs - 60 g

Krēmam
biezpiens - 250 g
cukurs - - ēd.k.
vaniļas cukurs - 1 paciņa
saldais krējums - 200 ml
želatīns

100 g šokolādes dekorēšanai

Pagatavošana

Sākumā pagatavojam šokolādes zvaigznītes.

Ar šabloniņu uz cepamā papīra zīmē zvaigznītes.

Sasmalcina šokolādi un izkausē karstā ūdens peldē.

Lej izkausēto šokolādi konditorejas maisiņā, mazliet padzesē, veido zvaigznītes un atstāj sastīvēt.



Gatavo biskvītu.

Mīkstu sviestu saputo ar cukuru. Tad pievieno olu un vēl mazliet saputo.


Miltiem pievieno kakao, sāli, cepamo pulveri, sajauc, ber sviesta masā un samaisa mīklu.



Ietauko cepamo formu, pamatnē klāj cepamo papīru un klāj mīklu.


Liek uzkarsētā cepeškrāsnī cep 180°C apmēram 15-20 minūtes.

Gatavo krēmu un želeju.

Želatīnam uzlej aukstu ūdeni un atstāj uzbriest.

Tikmēr vāra želeju. Katliņā ber želeju, 60 g cukura, pielej 200 ml ūdens, 200 ml ābolu sulu, uzvāra un atstāj dzesēties.


Biezpienam pievieno 1 ēdamkaroti cukura, vaniļas cukuru un samaisa.

Saputo saldo krējumu.

Želatīnu izkausē karstā ūdens peldē.

Biezpienam pievieno apmēram 150 ml želejas, putukrējumu, želatīnu un samaisa.


Uz atdzesētā biskvīta klāj biezpiena krēmu, izlīdzina un saliek šokolādes zvaigznītes.


Beigās ar karoti lej želeju un liek uz pāris stundām ledusskapī sastīvēt.



Lai labi garšo!

Kategorija: Biezpiena tortes |
Skatījumu skaits: 4020 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Biezpiena tortes, Želejas tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi