Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Pamatam Pildījumam Pagatavošana Sasmalcina cepumus. Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa. Klāj cepumu masu tortes formā ar noņemamām malām un mazliet pieblietē. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī. Tikmēr pagatavo pildījumu. Rikotta sieram pievieno cukuru, olas, vaniļas cukuru un saputo. Tad pievieno izkausētu šokolādi, krējumu un vēlreiz saputo. Beigās iesijā miltus un samaisa. Lej pildījumu uz cepumu pamata un izlīdzina. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 50-55 minūtes. Tad izslēdz cepeškrāsni un, neatverot cepeškrāsns durtiņas, atstāt uz stundu lēnām atdzist. Izņem no cepeškrāsns un pilnībā atdzesē. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1282
| Atslēgvārdi: |