Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Sestdiena, 23.11.2024, 20:51
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 2
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Torte Kristīne
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Šokolādes siera kūka ''Grēciņš''

Sastāvdaļas

Pamatam
sviests - 100 g
cepumi - 320 g

Pildījumam
Rikotta siers - 500 g
3 olas
cukurs - 150 g
vaniļas cukurs - 2 tējk.
skābais krējums - ½ glāze
milti - 3 ēd.k.
šokolāde - 100 g

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus. Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un rūpīgi samaisa. Klāj cepumu masu tortes formā ar noņemamām malām un mazliet pieblietē. Liek uz 20 minūtēm ledusskapī.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Rikotta sieram pievieno cukuru, olas, vaniļas cukuru un saputo. 

Tad pievieno izkausētu šokolādi, krējumu un vēlreiz saputo.

Beigās iesijā miltus un samaisa.

Lej pildījumu uz cepumu pamata un izlīdzina.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 175°C apmēram 50-55 minūtes. Tad izslēdz cepeškrāsni un, neatverot cepeškrāsns durtiņas, atstāt uz stundu lēnām atdzist. Izņem no cepeškrāsns un pilnībā atdzesē.

Lai labi garšo!

Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 1282 | Atslēgvārdi: Siera tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi