Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas
cepumi Selga
nesālīti pistāciju rieksti
olas
cukurs
biezpiena sieriņi
iebiezinātais piens ar cukuru
vaniļas cukurs
saldējums
Pagatavošana
Sadrupinātus Selgas cepumiem pievieno vaniļas cukuru, iebiezināto pienu un labi samaisa.
Klāj tortes formā, izlīdzina, viegli pieblietē un liek uz 30 minūtēm ledusskapī.
Biezpienam pievieno olu dzeltenumus, cukuru, saldos sieriņus un sablendē viendabīgu masu.
Pieber pistācijas un samaisa.
Biezpiena masu klāj uz cepumu pamata un liek uz trim stundām ledusskapī sastīvēt.
Kad torte sastīvējusi, dekorē ar putukrējumu un pistācijām.
Pasniedz ar saldējumu.
Lai labi garšo!
| |
Skatījumu skaits: 1537
| Atslēgvārdi: |