Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas cepumi - 150 g Pagatavošana Sasmalcina cepumus. Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un samaisa. Klāj cepumu masu cepamajā formā un nedaudz pieblietē. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-12 minūtes. Izcepto cepumu pamatu izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist. Tikmēr pagatavo pildījumu. Saputo Ricotta sieru. Pievieno Filadelfija sieru, cukuru, medu un vēlreiz saputo. Pievieno sarīvētu laima miziņu, laima sulu un samaisa. Pa vienai pievieno olas un ar lēnāko ātrumu saputo. Lej pildījumu cepamajā formā un izlīdzina. Cepamo formu liek karstumizturīgā traukā, ielej karstu ūdeni (3-4 cm) un liek cepeškrāsni cepties 170°C apmēram 60-80 minūtes, līdz kūkas virsa zeltaini brūna. Izceptajai kūkai ļauj atdzist, tad izņem no formas un liek uz 8 stundām ledusskapī. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1891
| Atslēgvārdi: |