Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Piektdiena, 26.04.2024, 02:25
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Londonas siera kūka

Sastāvdaļas

cepumi - 150 g
sviests - 60 g
krēmsiers Filadelfija - 250 g
siers Ricotta - 600 g
5 olas
1 laims
cukurs - 100 g
medus - 100 g

Pagatavošana

Sasmalcina cepumus.

Izkausē sviestu, pievieno sasmalcinātajiem cepumiem un samaisa.

Klāj cepumu masu cepamajā formā un nedaudz pieblietē.

Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 180°C apmēram 10-12 minūtes.

Izcepto cepumu pamatu izņem no cepeškrāsns un ļauj nedaudz atdzist.

Tikmēr pagatavo pildījumu.

Saputo Ricotta sieru.

Pievieno Filadelfija sieru, cukuru, medu un vēlreiz saputo.

Pievieno sarīvētu laima miziņu, laima sulu un samaisa.

Pa vienai pievieno olas un ar lēnāko ātrumu saputo.

Lej pildījumu cepamajā formā un izlīdzina.

Cepamo formu liek karstumizturīgā traukā, ielej karstu ūdeni (3-4 cm) un liek cepeškrāsni cepties 170°C apmēram 60-80 minūtes, līdz kūkas virsa zeltaini brūna.

Izceptajai kūkai ļauj atdzist, tad izņem no formas un liek uz 8 stundām ledusskapī.

Lai labi garšo!

Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 1835 | Atslēgvārdi: Siera tortes | Reitings: 5.0/2

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi