Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Mīklai Pildījumam sviests pārsmērēšanai - 50 g Pagatavošana Kefīram pievieno olu, cukuru, olīveļļu, sāli un labi samaisa. Miltus sajauc ar sodu, pievieno kefīra masai un mīca, līdz mīkla vairs nelīp pie rokām. Pagatavo pildījumu. Sieram pievieno biezpienu, olu, sasmalcinātas dilles un samaisa. Mīklu sadala 8 daļās. Katru daļu izrullē, liek virsū pildījumu, aizloka un saspiež maliņas. Tad ar mīklas rulli saplacina plāceni. Plātī klāj cepampapīru, kārto pīrāgus un pārsmērē ar izkausētu sviestu. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep 220°C apmēram 15 minūtes. Pasniedz siltus. Ļoti garda uzkoda pie sarkanvīna. Lai labi garšo. | |
Skatījumu skaits: 1249
| Atslēgvārdi: |