Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas 1 paciņa Selgas cepumu, samalt 50 g sviesta, izkausēt Šokolādes kārtai 200 g rūgtās šokolādes 200 g Filadelfijas siera 150 g Maskarpones siera Aveņu kārtai 1 kārbiņa aveņu (kādi 300 g) 100 g cukura 350 g Filadelfijas un Maskarpones maisījuma - puse uz pusi vai kā savādāk 50 ml saldā krējuma 1 paciņa želatīna Pagatavošana Sajaukt izkausēto sviestu ar cepumiem. Ņemt 25 cm diametra cepamo formu ar noņemamu malu, pamatu izklāt ar foliju. Likt cepumus ar sviestu, piespiežot un izlīdzinot veidot pamatu. Ielikt ledusskapī. Izkausēt šokolādi ūdens peldē (šokolādi likt mazā metāla traukā, to, savukārt- traukā ar karstu ūdeni). Nedaudz atdzesēt šokolādi. Sakult šokolādes kārtai paredzētos sierus, akurāti pielikt šokolādi. Likt maisījumu uz cepumu pamata, novākt ledusskapī. Sakult līdz viendabīgumam (ar mikseri pusminūti) aveņu kārtai paredzētos sierus, pielikt cukuru. Izberzt avenes caur sietu. Pielikt sieriem avenes bez kauliņiem. Izkausēt želatīnu saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma, pievienot aveņu masai. Likt pa virsu šokolādes kārtai. Izrotāt ar avenēm (iespiest tās sierā līdz pusei). Likt uz nakti ledusskapī. | |
Skatījumu skaits: 2973
| Atslēgvārdi: |