Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Ceturtdiena, 25.04.2024, 23:51
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Torte Kristīne
Torte ''Grāfa pilsdrupas''

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Siera tortes

Aveņu-šokolādes siera kūka
Sastāvdaļas 

1 paciņa Selgas cepumu, samalt
50 g sviesta, izkausēt

Šokolādes kārtai
200 g rūgtās šokolādes 
200 g Filadelfijas siera 
150 g Maskarpones siera

Aveņu kārtai
1 kārbiņa aveņu (kādi 300 g)
100 g cukura
350 g Filadelfijas un Maskarpones maisījuma - puse uz pusi vai kā savādāk 
50 ml saldā krējuma
1 paciņa želatīna 

Pagatavošana

Sajaukt izkausēto sviestu ar cepumiem. 

Ņemt 25 cm diametra cepamo formu ar noņemamu malu, pamatu izklāt ar foliju. Likt cepumus ar sviestu, piespiežot un izlīdzinot veidot pamatu. Ielikt ledusskapī.

Izkausēt šokolādi ūdens peldē (šokolādi likt mazā metāla traukā, to, savukārt- traukā ar karstu ūdeni). 

Nedaudz atdzesēt šokolādi. Sakult šokolādes kārtai paredzētos sierus, akurāti pielikt šokolādi. Likt maisījumu uz cepumu pamata, novākt ledusskapī.

Sakult līdz viendabīgumam (ar mikseri pusminūti) aveņu kārtai paredzētos sierus, pielikt cukuru. Izberzt avenes caur sietu. Pielikt sieriem avenes bez kauliņiem. Izkausēt želatīnu saskaņā ar instrukciju uz iepakojuma, pievienot aveņu masai. Likt pa virsu šokolādes kārtai. 

Izrotāt ar avenēm (iespiest tās sierā līdz pusei). Likt uz nakti ledusskapī.



Kategorija: Siera tortes |
Skatījumu skaits: 2929 | Atslēgvārdi: Siera tortes | Reitings: 0.0/0

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi