Šokolādes tortes [31] |
Biezpiena tortes [20] |
Medus tortes [3] |
Augļu tortes [42] |
Sāļas tortes [9] |
Siera tortes [22] |
Kāzu tortes [0] |
Bērnu tortes [0] |
Dažādas tortes [22] |
Riekstu tortes [6] |
Auzu pārslu torte [2] |
Smilšu mīklas tortes [4] |
Rauga mīklas tortes [0] |
Pankūku receptes [1] |
Jogurta tortes [0] |
Krēma tortes [16] |
Ruletes [8] |
Kēksi [2] |
Picas [3] |
Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Krēma tortes |
Tweet | |
Sastāvdaļas Biskvītam melleņu džems - 300 g Pagatavošana Olai pievieno ½ glāzi cukura, sāli un saputo. Pievieno 250 g mīksta sviesta un vēlreiz saputo. Tad 2½ glāzes miltu sajauc ar cepamo pulveri, iesijā sviesta masā un samīca mīklu. Ietin pārtikas plēvē un liek uz stundu ledusskapī. Pagatavo drupačas. 80 gramiem auksta sviesta pieber 2 karotes cukura, 8 karotes miltu un saberž drupačās. Liek ledusskapī. Atdzesēto mīklu sadala četrās daļās. No katras mīklas daļas izrullē apmēram 24 cm apli un pārbārsta ar mīklas drupačām. Plātī klāj cepampapīru, liek mīklas plāksni un cep 180°C apmēram 10-12 minūtes. Tāpat cep pārējos biskvītus. Izceptos biskvītus aplīdzina ar nazi, vēl siltus pārsmērē ar melleņu džemu un ļauj atdzist. Želatīnam uzlej 100 ml auksta ūdens, samaisa un ļauj uzbriest. Uzbriedināto želatīnu izkausē karstā ūdens peldē. Saldajam krējumam pievieno 2 karotes cukura un saputo. Pielej izkausēto želatīnu un samaisa. Uz atdzesētā biskvīta smērē krēmu, liek virsū otru biskvītu un atkal smērē krēmu. Tā, līdz salikts visas kārtas. Biskvītu atgriezumus sasmalcina blenderī un apbārsta tortes malas un virsu. Dekorē ar cukura glazūru (recepte šeit), pārkaisa ar sarīvētu šokolādi un liek ledusskapī sastīvēt. Lai labi garšo! | |
Skatījumu skaits: 1688
| Atslēgvārdi: |