Jūs esiet ienācis(-kusi) kā Viesis
Grupa "Viesis"Sveicināti Viesis!
Svētdiena, 18.08.2019, 10:49
Sākums | Mans profils | Reģistrācija | Iziet | Ieeja | RSS

Vietnes izvēlne

R




Skaisti

Noderīgi



Veiksmīgai dienai



Statistika


Kopā Online: 2
Viesi: 1
Lietotāji: 1
Rausis

Seko mums draugos

Draudzīgas saites

Populārākās receptes

Biezpiena torte bez cepšanas
Neparastā Selgas cepumu torte
Ābolu šarlote
Zefīra torte ''Gaisīgais brīnums''
Auzu pārslu cepumu torte ar zefīru

Laba mūzika tortes baudīšanai

Iesaki

. .

Tortes receptes • Cep • Baudi

Sākums » Tortes receptes » Recepšu sadaļas » Augļu tortes

Ķiršu kūka
Pagatavošana
 
Ķiršus bez kauliņiem kompotā lej sietā un notecina. Pietiek ar 750 ml kompota.
 
Lej kompotu katlā, pievieno 2 ēdamkarotes cukura un šķipsniņu citronskābes. Karsē uz vidējas uguns.
Krūzē ieber 1 ēdamkaroti cietes, tējkaroti cukura, pielej aukstu ūdeni, samaisa un pielej uzkarsētajai masai. Maisa līdz sabiezē.
 
 
Sabiezējušai masai pievieno kompota ķiršus, samaisa un noņemam no uguns. Kārtīgi atdzesējam, periodiski pa laikam samaisot.
 
 
Krēms:
400 gr. 25% skāba krējuma
2 paciņas KĀRUMS klasiskā siera
10 ēd.k. cukura
1 pac. vaniļas cukura
2 paciņas 9% biezpiena
 
Krējumu puto ar cukuru, kamēr sāk biezēt, pievieno Kārums sieru, biezpienu, vaniļas cukuru. Visu saputo biezā masā. (biezpienu var izberzt caur sietiņu, ja patīk krēmīga struktūra)
 
Cep biskvītu no 4 olām (formas diametrs 33 cm).
Sakuļ baltumus un dzeltenumus, cik olu, tik deserta karotes cukura. Var pievienot vaniļas cukuru.
 
Cik olu, tik deserta karotes miltu. Miltus izsijā, lai neveidojas kunkuļi.
 
Miltus lēnām kustībām iecilājam no apakšas uz augšu, līdz izmaisās visi milti vienmērīgā masā.
 
Mīklu lej uz plāts un lēnām kustībām izlīdzina.
 
Cepam 180ºC apmēram 8-10 min.
 
 
Uz biskvīta klāj ķiršu masu, izlīdzina.
 
 
Liekam virsū krēmu un izlīdzina.
 
Liek atkal biskvīta ripuli, klāj ķiršu masu un smērē virsū krēmu. Ar krēmu noklājam visu kūku.
 
 
Tortes malas pārkaisa ar karamelizētām auzu pārslām :
 
Ātrvārāmās auzu pārslas liek pannā, pievieno sviestu vai margarīnu, pievienojam cukuru, visu nepārtraukti maisot apcep vienmērīgi brūnganu. Atdzesē.
 
 
Dekorē ar baltās šokolādes dekoriem. Atstājam ievilkties uz nakti.
 
 
 
Lai labi garšo!
 
 
 
Kategorija: Augļu tortes |
Skatījumu skaits: 3040 | Atslēgvārdi: Krēma tortes, Augļu tortes | Reitings: 5.0/1

Līdzīgas receptes



Latvijas Reitingi